بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

کاردان به حلقه رندان بازگشت

تاریخ ارسال : 1395/01/29

داریوش کاردان مجری و مهمان برنامه در حلقه رندان در سال های گذشته دوباره در سال 1395به اجرای برنامه در حلقه رندان می پردازد.

داریوش کاردان بازیگرو طنز پرداز کشورمان در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری، مهیا شدن زیر ساخت های لازم و ارتباط مؤثر مسئولان فرهنگی و هنری با طنز پردازان کشور را یکی از لازمه های فعالیت برنامه های طنزی مانند در حلقه رندان در کشور دانست و گفت: طنز همیشه با نقد روبرو بوده است و این موضوع نه تنها به مزاج بعضی از مسئولان کشور خوش نمی آید بلکه مردم عادی نیز در محاوره های شخصی خودشان جنبۀ شنیدن مطالب طنز را ندارند.

وی ادامه داد: البته بعضی از طنز پردازان کشورمان نیز با غرض ورزی و بدور از نقد منصفانه سعی دارند تا با زبان طنز به تخریب سوژه مورد نظر خود بپردازند که این موضوع نیز کار درستی نیست و باید این ارتباط میان طنز پردازان و جامعه هدف رابطه ای منصفانه و نه از روی غرض باشد.

مجری برنامه تلویزیونی صندلی داغ در خصوص کارکردهای طنز و تصورات غلطی که به ناگاه در این باره وجود دارد نیز این طورعنوان کرد: مطرح کردن مسائل و مشکلات روز جامعه و اعتراض با زبان صریح ولی منصفانه همیشه یکی از  مواردی است که طنز پرداز باید به آن بپردازد و در این راه باید قدرت تحمل مردم را هم بالا برد و این جز با برنامه سازی ها و تغییر نگرش مردم و مسئولان به طنز میسر نمی شود.

کارگردان برنامه تلویزیونی "نوروز 75 " در خصوص اجرای مجدد خود در برنامه طنز در حلقه رندان گفت: این برنامه که یکی از برنامه های خوب طنز کشور است باید سعی کند تا متفاوت با برنامه های طنز صدا و سیما به اجرای برنامه بپردازد و با توجه به اینکه  از محدودیت های بسیار رسانه ملی هم در این گونه محافل کم تر وجود دارد، سعی کنیم تا با حمایت مسئولان این نهاد فرهنگی آن را به سمت یک فضای طنز فاخر و سالم سوق دهیم.

گفتنی است؛ نخستین شب شعر طنز «در حلقه رندان» درسال 95 با حضور  شاعران طنزپرداز، امروز، یك‌شنبه 29 فروردین‌ماه برگزار می‌شود.

برای اطلاع ازمهمترین اخبار جشنواره ها و محافل حوزه هنری ما را در کانال تلگرامی دنبال کنید.