بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

شعر عاشورایی؛ در رثای حضرت سیدالسّاجدین(ع)

تاریخ ارسال : 1391/09/07

حضرت علی بن الحسین(ع) پس از عمری مجاهدت و مبارزه در راستای نشر دین و تحقق آرمان‌های عاشورا سرانجام توسط خلیفه لعین اموى، ولید بن عبد الملك، مسموم و به شهادت رسیدند.
حضرت سجاد(ع) در واقعه جانگداز كربلا حضور داشتند ولى به علت بیمارى و تب شدید که به امر خدای متعال عارض شده بود، سلامت ماندند تا وجود مقدس ایشان امتداد راه امامت باشد.
سن شریف حضرت سجاد( ع ) را در روز دهم محّرم سال 61 هجرى كه بنا به وصیت پدر و امر خدا و رسول خدا(ص) به امامت رسیدند، به اختلاف روایات حدود 24سال نوشته‌اند .
آن حضرت پس از عمری مجاهدت و مبارزه در راستای نشر دین و تحقق آرمان‌های عاشورا سرانجام خلیفه لعین اموى، ولید بن عبد الملك، ایشان را مسموم و به شهادت رساند.


 برای امام سجاد(ع)

ذکر مصيبت مي‌کند: الشام الشام

تا ياد غربت مي‌کند: الشام الشام

منزل به منزل درد و داغ و بي کسي را

يک جا روايت مي‌کند: الشام الشام

موي سپيد و چهره‌اي در هم شکسته

از چه حکايت مي‌کند: الشام الشام

هر روز با اندوه و آه و بي شکيبي

ياد اسارت مي‌کند: الشام الشام

در اين ديار پُر بلا هر کس به نوعي

عرض ارادت مي‌کند: الشام الشام

يک شهر چشم خيره وقت هر عبوري

ابراز غيرت مي‌کند: الشام الشام

هر سنگ با پيشاني مجروح خورشيد

تجديد بيعت مي‌کند: الشام الشام

قرآن پرپر روي نيزه غربتت را

هر دم تلاوت مي‌کند: الشام الشام

قلب تو را يک مرد رومي با نگاهش

بي صبر و طاقت مي‌کند: الشام الشام

هر جا که دارد خوف از جان تو، عمه

خود را فدايت مي‌کند: الشام الشام

جان مي دهي وقتي به لبهايي مقدس

چوبي جسارت مي‌کند: الشام الشام

کنج تنوري حنجري آتش گرفته

ذکر مصيبت مي‌کند: الشام الشام

شاعر: یوسف رحیمی