بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

رویا صدر:بستر مناسبی برای ارائه طنز مكتوب وجود ندارد

تاریخ ارسال : 1391/05/04

  

یك طنزپرداز و پژوهشگر طنز پردازی گفت: در كشور ما زمینه و امكان چندانی برای ارائه آثار طنز مكتوب وجود ندارد، در حالی كه استعدادهای بسیار درخشانی در این رشته داریم.

رویا صدر روزنامه نگار، پژوهشگر و طنز پرداز، با بیان این مطلب افزود: استعدادهای زیادی در زمینه طنز مكتوب در كشور ما وجود دارد و باعث ناراحتی و حسرت است كه زمینه مناسبی برای ارائه آثاری كه این طنز پردازان تولید می كنند، وجود ندارد.
صدر ادامه داد: طنز به دلیل ارتباط عمیقی كه با اجتماع و مخاطبان خود دارد، باید در زمان مناسب و با شیوه شایسته ای ارائه شود و هنگامی كه جایگاه ارائه اثر طنز مكتوب برای طنز پردازان وجود نداشته باشد، موجب دلسردی و نا امیدی آن ها خواهد شد.
این پژوهشگر طنز پرداز با تاكید بر اینكه در حال حاضر به سختی می توان نشریه ای برای ارائه طنز مكتوب پیدا كرد، اظهار داشت: بنا بر فرض اگر هم چنین جایگاهی پیدا شود طنز پرداز مجبور است آنقدر خود سانسوری داشته باشد و اثرش را از انواع فیلترهای ذهنی بگذراند تا بتواند به كار خود ادامه دهد و دچار مشكل نشود.
وی  در باره روی آوردن طنز پردازان به فضاهای مجازی گفت: وقتی طنز پرداز جایگاهی برای ارائه اثرش در فضای رسانه ای رسمی نمی بیند،به اینترنت و دنیای مجازی روی می آورد كه این فضا علیرغم برخورداری از سرعت و آزادی در انتقال اثر، آفات خاص خودش را هم دارد.
صدر در پایان توضیح داد: آثار ارائه شده در  فضای مجازی معمولا  در پاسخ به نیاز آنی مخاطب عجول اینترنت است و از نظر عمق و غنای ادبی، معمولا با طنز مكتوب چاپ شده در نشریات یا كتاب ها فاصله دارد.