بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

دانایی: هنرمندان حوزه هنری را خانه خود می‌دانند

تاریخ ارسال : 1393/06/05

رئیس حوزه هنری استان سمنان، معتقد است هنرمندان، حوزه هنری را مأمن و خانه خود می‌دانند و رقابتی شدن جشنواره‌ها عامل رشد و انگیزه هنرمندان است.

 سید عباس دانایی، رئیس حوزه هنری سمنان، در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه در خصوص میزبانی این استان و چرخشی بودن انتخاب میزبانان از جشنواره های منطقه‌ای گفت: برنامه ریزی كه برای چرخشی شدن استان‌های میزبان جشنواره منطقه‌ای صورت گرفته است بسیار عالی است البته در صورتی كه از استان‌های میزبان حمایت بیشتری صورت گیرد.
وی افزود: برگزاری این جشنواره‌ها فرصت مغتنمی برای هنرمندان است تا از این فضای حضور سایر استان‌ها بهره ببرند و با به روز كردن خود تجربه كسب كنند. در كنار این‌ها می‌توانند فرصت آشنایی و همكاری با هنرمندان سایر شهر‌ها را نیز به دست آورند. انتظار می‌رود كه جشنواره‌ها محلی برای آموختن، آموزش دادن و ارتقا پیدا كردن تئا‌تر استان باشد، زیرا استعداد و توانایی آن را دارند كه با حضور اساتید بزرگ تئا‌تر از فرصت استفاده نمایند.
دانایی سپس از درباره رشد تئا‌تر سمنان و تاثیرات جشنواره بر این روند گفت: در سه سال اخیر شرایط خوبی در تئا‌تر شهرستان ما حاكم شده كه مدیون برگزاری جشنواره استانی خودمان است. بسیاری از كار‌شناسان این روند را یك جهش مثبت ارزیابی كرده‌اند؛ هم استقبال مردم خوب است و هم هنرمندان تلاش مضاعف خود را به كار بسته‌اند.
وی درخصوص تمهیدات صورت گرفته برای میزبانی از جشنواره منطقه‌ای در استان سمنان گفت: شش كمیته برای مدیریت اجرایی و تصمیم گیری برگزاری جشنواره تشكیل شده است تا بتوانیم با همه توان خود میزبان خوبی باشیم و در این میان باید از حمایت‌های بی‌دریغ استانداری، فرمانداری، شهرداری، میراث فرهنگی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تشكر كنم و بگویم كه استقبال این نهاد‌ها از یاری رساندن به جریان برگزاری این جشنواره بسیار عالی بوده است.
رئیس حوزه هنری سمنان در مورد رقابتی شدن جشنواره‌های منطقه‌ای گفت: در استان ما در همین سه سالی كه جشنواره استانی به شكل رقابتی برگزار می‌شود، شاهد تاثیرات خوبی بر روند انگیزه و تولیدات آثار نمایشی هنرمندان استان بوده‌ایم. بدون شك این رقابتی شدن در سطوح بزرگ تری مانند جشنواره منطقه‌ای اثربخش خواهد بود. رقابت می‌توان عامل انگیزه، رشد و جذب مخاطبان به تئا‌تر شود و زمینه ساز رشد كل جریان تئا‌تر باشد.
وی درپایان با اشاره به تمایل هنرمندان برای همكاری با حوزه هنری در شهرستان‌ها گفت: استقبال هنرمندان از همكاری با حوزه هنری شهرستان‌ها مربوط به سرمایه گذاری‌های صورت گرفته است، كه لزوما مادی نیست. در بسیاری از مواقع نحوه برخورد مسئولان و مدیران با هنرمندان باعث این همراهی و همكاری شده است و برخی از هنرمندان اذعان می‌كنند كه تمایل دارند تنها با نهاد حوزه هنری فعالیت كنند و حوزه هنری را خانه خود می‌دانند. این مسئله باعث شده كه همكاری‌ها افزایش یابد و آثار ارزنده تری نیز تولید و ارائه شود.