بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

17 اسفند اختتامیه جشنواره داستان انقلاب برگزار می شود

تاریخ ارسال : 1393/12/12

هفتمین جشنواره سراسری داستان انقلاب اسلامی (جایزه امیرحسین فردی) یك شنبه ۱۷ اسفندماه در حوزه هنری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مر کز محافل و جشنواره های حوزه هنری، بر اساس اعلام دبیرخانه هفتمین دوره جشنواره سراسری داستان انقلاب اسلامی، مراسم اختتامیه و معرفی نفرات برتر این جشنواره  که پیش تر 16 اسفند اعلام شده بود به علت همزمانی با مراسم پایانی جشنواره شعر فجر با یک روز تأخیر و در 17 اسفند ماه ساعت 16 در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار می شود.
گفتنی است، با توجه به این كه مرحوم امیرحسین فردی دبیر پنج دوره این جشنواره و از طراحان اولیه آن و معلم دلسوز داستان و ادبیات انقلاب اسلامی بوده است، این جشنواره با نام «جایزه امیرحسین فردی» برگزار شد.
هفتمین جشنواره داستان انقلاب در چهار بخش رمان بزرگسال، رمان نوجوان، داستان كوتاه بزرگسال و داستان كوتاه نوجوان برگزار می‌شود.
جوایز جشنواره نیز به شرح زیر اعلام شده است:
جوایز آثار برگزیده رمان در بخش بزرگسال:
اثر اول: ۱۰۰ میلیون ریال
اثر دوم: ۷۰ میلیون ریال
اثر سوم: ۵۰ میلیون ریال
جوایز آثار برگزیده رمان در بخش نوجوان:
اثر اول: ۵۰ میلیون ریال
اثر دوم: ۴۰ میلیون ریال
اثر سوم: ۳۰ میلیون ریال
جوایز آثار برگزیده داستان كوتاه در هر بخش (بزرگسال و نوجوان):
اثر اول: ۳۰ میلیون ریال
اثر دوم: ۲۰ میلیون ریال
اثر سوم: ۱۰ میلیون ریال
شایان ذكر است، موضوعات این دوره از جشنواره را مسائل و اتفاقات سال‌‌های قبل از انقلاب و روزهای پیروزی انقلاب، حوادث و رویدادهای پس از انقلاب همچون كودتای نوژه، حادثه طبس، درگیری‌‌های كردستان، سنگ اندازی‌های گروه ‌های معاند پس از انقلاب همچون ترور‌ها، فتنه ‌ها، منافقین، تأثیر انقلاب در منطقه و كشورهای اسلامی و همسایه همچون بیداری اسلامی، تهدیدهای پیدا و پنهان دشمنان انقلاب و فرصت‌‌های به‌ دست آمده در حوزه‌‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در بر می‌گیرد.