بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

در گفتگو با شركت كننده 5 دوره از جشنواره تئاتر ماه مطرح شد: جشنواره نهم، تولد دوباره تئاتر

تاریخ ارسال : 1391/04/31


مصطفی اژدرپور منفرد از جمله كارگردان هايي است كه در پنج دوره از جشنواره سراسري تئاتر ماه در بخش هاي مختلفي همچون نويسندگي، كارگرداني، بازيگري و طراحي صحنه شركت كرده است .
اين هنرمند استان ساري درباره فعاليت هنري خود اين طور مي گويد: از سال 1376 وارد دبيرستان سوره استان ساري شدم و از همان زمان تاكنون نيز در كلاس ها و نشست هاي تخصصي اين عرصه در استان تهران و ديگر استان ها شركت كردم و نخستين تجربه ام در جشنواره تئاتر ماه در زمان دبيري آقاي قادري بوده است.
کارگردانی و نويسندگي نمایش« آتش عشق» در سال 83 ، دستیار کارگردان و طراحی صحنه در نمایش «خداوند علم و شمشیر» در سال 85 ، مشاور هنری در نمایش«امتحان آخر» در سال 85 ، طراح و اجرای گریم در نمایش«شور شیرین» در  سال 85  در كارنامه هنري اين هنرمند به چشم مي خورد.
اژدرپور منفرد با اشاره به سليقه اي عمل كردن برخي از داوران در جشنواره هاي هنري گفت:  جشنواره سراسري تئاتر ماه از ابتدا تا دوره ي هشتم به خوبي و با برنامه ريزي هاي دقيق برگزار شد، تنها مشكلي كه نه تنها در اين جشنواره بلكه در تمامي جشنواره ها وجود دارد، چگونگي و نحوه داوري آثار است به طوري كه بيشتر وقت ها مشاهده مي كنيم در جشنواره هاي هنري داوران در زمان ارزيابي آثار به طور سليقه اي عمل مي كنند كه بايد از وارد شدن هر گونه اعمال نظر شخصي در سياستگذاري هاي كلان جشنواره جلوگيري شود.
اين هنرمند اهل ساري معتقد است: با اعلام فراخوان اين دوره از جشنواره و دبيري دكتر اميني و برگزاري همايش منطقه اي قبل از جشنواره سراسري تئاتر ماه در استان ها فكر مي كنم اتفاق خوبي در جشنواره نهم رخ خواهد داد.
وي به مشكلات هنرمندان استان اشاره كرد و اظهار داشت: وجود حوزه هنري در استان يكي از محاسن تئاتر استان مازندران محسوب مي شود و نبود سالن براي تمرين و اجرا نيز يكي از بزرگترين مشكلات هنرمندان است كه اين مشكل با اختصاص بودجه بيشتر به مركز هنرهاي نمايشي استان، مي تواند مرتفع شود..
کارگردان نمایش«آتش عشق» چاپ مجموعه آثار نمايشي هنرمندان را براي خلق آثار با كيفيت نمايشي موثر دانست و ادامه داد: متأسفانه بعد از گذشت سال ها هنوز يك مجموعه كتاب نمايش هم چاپ نشده است كه اين موضوع سبب از بين رفتن روحيه نويسندگان استان شده است. به طوري كه اگر در استان ها چهار نمايش نامه بومي به چاپ برسد، ايجاد انگيزه مي كند تا آثار بعدي با كيفيت بيشتري توسط هنرمندان جوان نوشته شود.