بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

رئیس حوزه هنری کردستان: توجه به ادبیات استانی را در جشنواره جوان سوره جدی بگیریم

تاریخ ارسال : 1395/03/19

امین مرادی  توجه به ادبیات بومی استان ها را در جشنواره جوان سوره به مسئولان این جشنواره توصیه کرد.

امین مرادی رئیس حوزه هنری استان کردستان در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری،  برگزارشدن جشنواره شعر و داستان جوان سوره  را در استان‌ها راهی برای ترغیب کردن فعالیت‌های بیشترادبی استان‌ها دانست و اظهار داشت: وجود این جشنواره دردوره یازدهم در استان کردستان باعث شد شاعران و نویسندگان بسیاری با فعالیت های ادبی ما آشنا شوند و همین طور برنامه‌ای که برای تجلیل از بزرگان ادبیات استان داشتیم  توجه به ادبیات بومی و استان ها را تقویت می‌کند.

وی ادامه داد: هدف این جشنواره همان طور که در فراخوان آن آمده است کشف و پرورش و استعدادهای ادبی جوان است و طبق فرمایشاتی که مقام معظم رهبری نیز بارها درتوجه به ادبیات بومی داشته اند درآن دوره هم بخشی را با موضوع توجه به ادبیات کردی در فراخوان قرار دادیم که شاهد ارسال کارهای بسیاری بودیم.

وی ارتباط‌هایی که میان هنرمندان سایر استان‌ها دراین جشنواره برقرار می شود را در الهام بخشی فرهنگی به همدیگر تأثیر گذار خواند و اظهار داشت: بسیاری از هنرمندان ممکن است تا از ویژگی های فرهنگی استان‌های دیگری نکته‌هایی را یاد بگیرند که این برای تولید کارهای بعدی آن‌ها مورد استفاده قرار گیرد و یا حضور در یک استانی دیگر آنها را بازوایای جدیدی از زندگی مردم نواحی دیگر آشنا سازد که باعث شود تا به تولید اثری منجر شود.

رئیس حوزه هنری کردستان خاطرنشان کرد: یکی از توجهات ما در استان‌ها بر روی تولیدات ادبی متمرکز شده است و حتی در تولیدات مراکز استانی سال گذشته که در اصفهان برگزار شد آثار برترادبی که در جشنواره شعر و داستان جوان سوره حائز رتبه شده بودند را به جشنواره ارسال کردیم و به نوعی این جشنواره برای ما از اعتبار دو چندانی برخوردار است.

مرادی  برگزاری کارگاه‌های شعر و داستان در استان را یکی از فعالیت های منظم حوزه هنری استان توصیف کرد و بیان داشت: در این کارگاه‌ها ما به دنبال تربیت هنرمندانی برای اعتلای ادبیات استان هستیم و توجه به ادبیات بومی یکی از ویژگی های این کارگاه ها به شمار می رود. همچنین تولید کارهایی برای جشنواره‌های ادبی حوزه هنری من جمله جشنواره شعر و داستان جوان سوره نیز از دیگر ویژگی‌های این کارگاه‌ها است.

وی در پایان بیان داشت: یکی از ویژگی‌های این جشنواره تمرکز‌زدایی از تهران است که باعث می‌شود تا هنرمندان  بیشتر با فعالیت‌های فرهنگی و هنری مجموعه حوزه هنری استان ها آشنا شوند و همچنین برگزاری نقدها و کارگاه‌های ادبی در استان‌ها با حضور اساتید کشوری باعث می شود تا افق های روشنی از علم را پیش روی هنرمندان جوان باز کند.

برای اطلاع ازمهمترین اخبار جشنواره ها و محافل حوزه هنری ما را در کانال تلگرامی دنبال کنید.