بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

در تازه‌ترین برنامه اتفاق ترانه در سال 96 آلبوم «دو راهی» با صدای محمود آذش رونمایی می‌شود

تاریخ ارسال : 1396/01/29

بیستمین محفل شعر و موسیقی «اتفاق ترانه» روز شنبه دوم اردیبهشت‌ماه ساعت 17 در تماشاخانه مهر حوزه هنری با حضور فریدون شهبازیان، محمدعلی بهمنی، فرید سعادتمند، محمدرضا چراغعلی، علیرضا قزوه، ناصر فیض، سعید بیابانكی و جمعی از شاعران و ترانه‌سرایان مطرح كشور برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری موسسه سپهر سوره هنر، در جدیدترین برنامه اتفاق ترانه، مراسم رونمایی از آلبوم «دو راهی» به خوانندگی محمود آذش روز شنبه 2 اردیبهشت ماه ساعت 17 با حضور عوامل تولید و جمعی از هنرمندان مطرح كشور در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار می‌شود.



این آلبوم موسیقی كه از تازه‌ترین تولیدات مركز موسیقی حوزه هنری به شمار می رود، شامل 8 قطعه موسیقی با آهنگ‌سازی هنرمندانی چون محمدرضا چراغعلی، امین بانی، محمود آذش، علی بروجردی و با صدای محمود آذش است. از ویژگی‌های این آلبوم می‌توان به ترانه‌های استفاده شده در آن اشاره كرد كه توسط شاعران مطرح و شناخته شده كشور از جمله از علیرضا قزوه، اهورا ایمان، آرش فرزام‌صفت، محمدجواد آسمان، امیر اكبرزاده، رضا نیكوكار، عباس محمدی و محمدحسن جمشیدی سروده شده است كه این ویژگی آلبوم «دو راهی» را از سایر آلبوم های دیگر متمایز كرده است.

شایان ذكر است كه این آلبوم توسط مركز موسیقی حوزه هنری منتشر شده و از روز یك‌شنبه 3 اردیبهشت ماه در فروشگاه‌های معتبر مركز موسیقی سراسر كشور و همچنین سایت beeptunes.com قابل تهیه است.

از دیگر بخش‌های برنامه «اتفاق ترانه» می‌توان به گرامیداشت یاد افشین یداللهی، شاعر و ترانه‌سرای مطرح كشور، اشاره كرد كه در آخرین روزهای سال 95 در یك سانحه رانندگی به دیار باقی شتافت. در این بخش از برنامه با سخنرانی و شعرخوانی اساتیدی چون محمدعلی بهمنی، علیرضا قزوه، سعید بیابانكی، ناصر فیض، فریبا یوسفی و ... به یاد این شاعر فقید همراه است.

 بخش پایانی برنامه «اتفاق ترانه» نیز به اجرای موسیقی توسط محمود آذش با همراهی دكتر محمدرضا چراغعلی با قطعاتی از این آلبوم برای مخاطبان حاضر در برنامه اختصاص خواهد داشت. گفتنی‌ است محفل شعر و ترانه «اتفاق ترانه» شنبه‌های اول هر ماه ساعت 17 درتماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار می‌شود كه اجرای آن به‌عهده علیرضا بدیع شاعر و ترانه‌سرای معاصر است.

بیستمین محفل شعر و موسیقی «اتفاق ترانه» به همت مركز موسیقی و موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر (مركز محافل و جشنواره ها حوزه هنری)، شنبه دوم اردیبهشت ماه ساعت 17 در تماشاخانه مهر حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ برگزار می‌شود. ورود برای عموم علاقه‌مندان به ادبیات آزاد است.