بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

امیر سهامی: احیای آیین های سنتی از اولویت های تئاتر حوزه هنری است

تاریخ ارسال : 1393/06/01

امیر سهامی از شركت كنندگان جشنواره منطقه ای تئاتر سوره ماه احیای تئاتر آیین سنتی را از اولویت های حوزه هنری در زمینه تئاتر می داند و معتقد است عملكرد و رفتار مناسب مدیران حوزه هنری عامل جذب هنرمندان شده است.

به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، امیر سهامی  كه با نمایش «دست هزار غریب» از استان زنجان در این جشنواره حضور دارد در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه در مورد اولویت های مضامین نمایشی برای حوزه هنری گفت: نمایشی كه برای همایش منطقه ای در استان اردبیل آماده كرده ایم با بهره گیری از آیین های پهلوانی و با تكیه بر آداب نمایش های آیینی سنتی تلاش كردی كه نسل جوان را آموزش دهیم، این شیوه ها از اولویت های حوزه هنری برای ساخت یك روند نمایشی است.
وی افزود: حوزه هنری معیارهای برای تولید نمایش اتخاذ كرده است كه باعث تولید آثار مذهبی و ملی فاخری می شود و با نگاه درست و آگاهی كه به تئاتر سنتی ایران دارد، نمی گذارد تئاتر به طور تمام در اختیار شیوه های غربی آن قرار گیرد و آیین های ملی معنوی ما به دست فراموشی سپرده شود. این نمایش با توجه به اولویت های فراخوان جشنواره تولید شده است و این دیدگاه خوب در فراخوان جشنواره خود را به خوبی نشان می دهد.
این هنرمند تئاتر در مورد رقابتی بودن جشنواره های منطقه ای گفت: هرچند رقابت باید وجود داشته باشد اما به شكل اصولی آن باید اجرا شود تا نیروهای خلاق و جوان با ارائه هنر واقعی خود فارغ از تلاش های سخت رقابتی رشد كنند. رقابت در تئاتر باعث به وجود آمدن انگیزه و رشد در گروه ها می شود، انگیزه ای كه بهتر است شكل تجربه به خود بگیرد تا توشه تمام این تلاش ها باشد.
وی افزود: این وظیفه جوانان امروز و نسل گذشته است تا در كنار یكدیگر با پرداختن به میراث خود آن را حفظ كنیم؛ پرداختی كه باعث انتقال تجربه به جوانان و زمینه ساز تجریات آن ها می شود.
این كارگردان تئاتر در پایان در مورد نقش حوزه هنری در روند حمایت از هنر گفت: عملكرد و رفتار مناسب مدیران حوزه هنری عامل جذب هنرمندان شده است. آن ها با حمایت های مادی و معنوی خود، از بسیاری از نهادهای هنری پیش گرفته اند و حوزه هنری در استان زنجان نقطه امید هنرمندان به خصوص در بخش نمایش است.