حبیب دهقان نسب: جوان ها باعث نوآوری و پیشرفت در تئاتر می شوند
تاریخ ارسال : 1391/07/29
حبیب دهقان نسب گفت: جشنواره تئاتر ماه با میدان دادن به جوان ها باعث ایجاد نوآوری و پیشرفت در تئاتر كشور می شود.
دهقان –بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون- در گفت و گو با روابط عمومی نهمین جشنواره سراسری تئاتر ماه با بیان این كه جشنواره ها در صورت هدفمند برگزار شدن می توانند مفید واقع شوند، گفت: در جشنواره تئاتر ماه به نظر می رسد نمایش ها توسط جوان ها ارائه شده است در حالی كه شرایط كشور به گونه ایی است كه به جوان ها در عرصه تئاتر كمتر میدان داده می شود.
وی تاكید كرد: خیلی از جوان ها می توانند ایده های جدیدی داشته باشند كه به پیشرفت و گسترده شدن تئاتر ما كمك كند و به هر حال هنر احتیاج به نوآوری و ایده های جدید دارد و جشنواره تئاتر ماه این امكان را دارد كه فرصت را در اختیار جوان ها بگذارد.
این بازیگر سینما و تلویزیون با بیان این كه باید تعریفی از جشنواره وجود داشته باشد، گفت: اگر هدفمان از برگزاری چشنواره تنها آمار دادن نباشد، وقتی به جوان ها میدان می دهیم نباید این گونه باشد كه جشنواره ایی برگزار شود و عده ایی بیایند ببینند و بعد جوانان رها شوند تا سال بعد و جشنواره بعدی بلكه این جوان ها باید در طول سال فعال باشند، باید در طول سال كارشان استمرار داشته باشد چرا كه با استمرار است كه هنر بالنده و شكوفا می شود.
دهقان ادامه داد: هر چه جوانان بیشتر كار كنند، آثارشان هم پخته تر می شود، ضمن این كه باید بیشتر بخوانند، بیشتر ببینند و دریافت های خودشان را از هنر زیادتر كنند.
وی با انتقاد از این كه همیشه منتظر شده ایم كه تماشاچی به سراغ مان بیاید، عنوان كرد: خود هنرمندان هستند كه باید به سراغ تماشاچی بروند ، شرایط زندگی به گونه ایی است كه مردم نمی توانند زندگی شان را ر ها كنند و در ترافیك و سختی های دیگر مسیری را بروند تا تئاتر ببینند بنابراین ما باید بدل بزنیم و آن هم به این شكل است كه وسط مردم برویم و تئاتر را به كارخانه ها، مدارس، خیابان ها و روستاها ببریم.
او افزود: جا به جای شهر باید سالن تئاتر، سینما، كتابخانه و مراكز فرهنگی باشد تا مردم راحت تر بتوانند با هنرهای مختلف ارتباط برقرار كند و تئاتر نیز باید مخاطب را جذب و آشنا كند و وقتی این آشنایی به وجود آمد خود مخاطب به سراغ تئاتر می آید.
