بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

مهرداد غفارزاده: فیلم‌های 100 ثانیه‌ای، شكل مستقل خود را پیدا كرده‌اند/ ایده خوب، سكوی پرش فیلم‌سازان جوان است

تاریخ ارسال : 1394/12/04

 داور دهمین دوره جشنواره فیلم‌های 100 ثانیه‌ای معتقد است، این جشنواره جایگاه خود را در بین فیلم‌سازان كشور پیدا كرده است و استمرار آن هم نشان دهنده جدی بودن این سینماست.

به گزارش ستاد خبری جشنواره بین المللی فیلم 100، مهرداد غفارزاده داور بخش مسابقه ملی این جشنواره با اشاره به اینكه زمان کوتاه فیلم های  100 ثانیه‌ای نخستین ویژگی آن ها است، اظهار كرد: هر ثانیه از فیلم‌های 100 ثانیه‌ای می‌تواند یك پلان، تصویر، ایده و فكر تازه در خود داشته باشد.

وی ادامه داد: فیلم‌های 100 ثانیه‌ای تمایز روشنی با فیلم كوتاه دارند و واجد حرف‌های فشرده، كوتاه و در عین حال پر از فضاهای حسی فشرده هستند و زمان كوتاهی به هر فیلم‌ساز می‌دهند تا بتواند روشن‌تر صحبت كند.

غفارزاده با تأكید بر اینكه فیلم‌های 100 ثانیه ‌ای شكل مستقل خود را پیدا كرده‌اند، عنوان كرد: دهمین دوره‌ای است كه این جشنواره توسط حوزه هنری برگزار می‌شود و در واقع می‌توان گفت در میان سینماگران و فیلم‌سازان جای خود را باز كرده است. استمرار این جشنواره نشان دهنده جدی بودن این سینما است.

این كارگردان سینما همچنین گفت: فكر می‌كنم چه فیلم كوتاه و چه هر اثر هنری دیگری، از یك ایده تشكیل می‌شوند و اگر ایده، ایده بارز و متفاوتی باشد، می‌توان نظر مخاطبان را جلب كرد. در واقع ایده خوب است كه می‌تواند یك هنرمند جوان را مطرح سازد و برایش سكوی پرشی ایجاد كند.

نشست داوری دهمین جشنواره فیلم‌های 100 ثانیه‌ای با حضور مجید مجیدی به عنوان رئیس هیأت داوران و محمدرضا جعفری جلوه، رسول صدرعاملی، هادی مقدم دوست، مهرداد غفارزاده و بهرام عظیمی داوران این جشنواره، یك‌شنبه 2 اسفندماه در حوزه هنری برگزار شد.

برای اطلاع ازمهمترین اخبار جشنواره ها و محافل حوزه هنری ما را در کانال تلگرامی دنبال کنید.