بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

فیلم100 میهمان جشنواره فیلم کوتاه تهران شد

تاریخ ارسال : 1394/08/23

همزمان با برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تهران در پردیس سینما چهار سو،غرفه جشنواره بین المللی فیلم 100 ثانیه ای به ارائه خدمات مشاوره ای به فیلمسازان جوان می پردازد.

به گزارش روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری در ایام برگزاری سی و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران که از 20 تا 26 آبان در پردیس سینما چهار سو برگزار می شود غرفه جشنواره بین المللی فیلم 100 پذیرای  فیلمسازان جوان و علاقه مند به هنر سینما است تا با ارائه خدمات مشاوره ای  کارشناسان خود آن ها را در جهت ساخت هر چه بهتر فیلم های 100 ثانیه ای یاری کند.

گفتنی است؛ تاکنون در کنار هنرمندان جوان چهره هایی چون فرید فرخنده کیش (مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران و دبیر جشنواره فیلم کوتاه تهران)، رهبر قنبری ( کارگردان و فیلمساز)، سعید رشتیان( رئیس هیات مدیره انجمن تهیه­کنندگان مستند)، نقی نعمتی(فیلمساز) و... از هم از غرفه جشنواره بین المللی فیلم 100 بازدید کردند.

در مجموع فیلم 100 را می‌توان رسانه‌ای نو‌ظهور نامید که با قابلیت تأثیرگذاری بسیار بالا در جهان پرشتاب و پرهیاهوی امروز می‌تواند برای ثانیه‌هایی مخاطب بی‌وقت و کم حوصله را به خود مشغول کند و در کنار انتقال مفهوم و پیام خود، لذت بصری و زیبایی شناسانه هم به او هدیه کند.

گفتنی است؛ دهمین جشنواره بین المللی فیلم 100 ثانیه ای اسفندماه 94 برگزار می شود و هنرمندان تا 25 دی ماه فرصت دارند آثار خود را پس از ثبت نام در سایت جشنواره به دبیرخانه جشنواره به نشانی: تهران خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، حوزه هنری، طبقه همکف دبیرخانه مرکزی جشنواره‌های حوزه هنری ارسال کنند.