الهام چنانی: ذهنم را برای کسب جایزه مشغول نکرده ام
تاریخ ارسال : 1393/07/24
کارگردان نمایش بچه های خاکستری همذات پنداری و همراهی مخاطبان با اجرا را از گرفتن جایزه مهمتر می داند.
الهام چنانی کارگردان نمایش" بچه های خاکستری" که نمایش خود را عصر پنج شنبه 24 مهرماه در تماشاخانه مهر به روی صحنه برد در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری گفت: در این نمایش که اولین تجربۀ کارگردانی من بوده سعی شده تا به نوعی احساسات و برداشت های خودم را در رابطه با کودکان کاری که روزانه در جامعه با آن ها روبرو می شویم بیان کنم و امیدوارم با این اثر توانسته باشم گوشه هایی از درد و رنجی که براین قشر از جامعه وارد می شود را نمایش دهم.
وی با ذکر این نکته که ذهنم را برای کسب جایزه و عنوان در جشنواره مشغول نکرده ام،عنوان کرد: از جمله دلایل حضورم در این جشنواره همراه کردن مخاطبان با موضوع نمایش و همذات پنداری و همدرد شدن ایشان با اثر بود که این موضوع را امروز در نگاه تماشاگران مشاهده کردم.
وی در بخشی دیگر از صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که "انسان ها میل به اجتماعی زندگی کردن در درونشان نهادینه شده است وتمایل به زندگی در جامعه ای را دارند که هیچ گونه فقر و فسادی در آن وجود نداشته باشد. هدف قصه نیز پرداختن به این موضوع و یادآوری دوباره این موضوع بود."
چنانی حضور گروه های شهرستانی در جشنواره تئاتر سوره ماه را یک اتفاق مهم دانست وخاطرنشان کرد: در کنار هم قرار گرفتن تئاترهای منتخب استانی علاوه بر فراهم شدن زمینه آشنایی با هنرمندان سایر استان ها می تواند باعث ارتقای تجربه هنرمندان و بالابردن اعتماد به نفس در آنها می شود که جا دارد از برگزار کنندگان جشنواره نهایت سپاسگزاری را داشته باشم.
لازم به ذکر است؛ "بچه های خاکستری" اولین تجربۀ کارگردانی این هنرمند به شمار می آید. الهام چنانی متولد 1368 در جزیرۀ خارک فارغ التحصیل کارشناسی مدیریت صنعتی است. وی تئاتر را از 11 سالگی به صورت تجربی آموخته و از فعالیت های این هنرمند می توان به حضوردر نمایش های "گاومیش" ، "بازی" وآچمز اشاره کرد.همچنین دریافت جایزه دوم بازیگری از جشنواره تاتر سوره ماه سال گذشته از جمله موفقیت های چنانی است.
