بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

فرید فرخنده کیش: فیلم های 100 ثانیه ای، قابلیت فرهنگ سازی در میان مردم را دارند

تاریخ ارسال : 1394/08/30

فرید فرخنده کیش مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران معتقد است؛ فیلم های 100 ثانیه ای باید بر موضوعاتی از قبیل شهروند مداری و هنجارهای خاص بپردازد چون پتانسیل این قبیل فیلم ها برای به نمایش در آمدن در مکان های عمومی می تواند باعث فرهنگ سازی در میان مردم شود.

فرید فرخنده کیش مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران و دبیر سی و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران درگفت وگو با خبرنگار روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری، تولید یک فیلم کوتاه را ملزم به داشتن شرایطی ویژه دانست و بیان کرد: فیلمساز در ساخت این گونه فیلم ها باید تا حد امکان و با توجه به زمان اندک  به سراغ ایده های جذاب برود و این میسر نمی شود مگر با درایت ، هوش و استعدادهای نهفته در فیلمساز که می تواند او را در این مسیر کمک کند.

وی ادامه داد: ساخت این گونه فیلم ها رنج و مرارت بسیار را طلب می کند و فیلمساز باید بتواند این اندیشۀخود را در زمان بسیار اندک مطرح کند و در عین حال از جذابیت های بصری و محتوایی هم استفاده کند تا بر مخاطب تأثیر گذار باشد.

وی فراهم آوردن مکان های عمومی برای نمایش فیلم های کوتاه را لازم شمارد و خاطر نشان کرد: جشنواره ها و سینماهایی که مخصوص اکران این گونه فیلم ها هستند محدود می باشند و جوابگوی تمام فیلم های تولید شده نیستند و از سویی مخاطبان عموم را هم در بر نمی گیرند.

وی ادامه داد: برای این که بتوان از پتانسیل موجود در این فیلم ها استفاده کرد و مخاطبان گسترده تری را در بر گرفت باید از ظرفیت های نهفته در سانه ملی نیز استفاده کرد و با اختصاص دادن برنامه هایی ویژه برای اکران فیلم ها بتوان مخاطبان عمومی را با سینمای کوتاه آشتی داد.

دبیر سی و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران، فیلم های 100 ثانیه ای را دارای خلاقیت و  ایده های بکر توصیف کرد و در این خصوص گفت: این قبیل فیلم ها باید بر موضوعاتی از قبیل شهروند مداری و هنجارهای خاص بپردازد چون پتانسیل این قبیل فیلم ها برای به نمایش در آمدن در مکان های عمومی می تواند باعث فرهنگ سازی در میان مردم شود.

فرخنده کیش استمرار این جشنواره و این که توانسته جنبشی را در ادبیات فیلمسازی ایجاد کند، ستود واظهار داشت: جشنواره  بین المللی فیلم 100 باید هر دوره نسبت به دوره های گذشته خود دارای برنامه ها و ایده های جدید تری باشد و و همسو با شرایط زمان حرکت کند تا  به رشد و بالندگی برسد. جریانی که این جشنواره در صنعت فیلمسازی بوجود آورده است باعث شده تا بسیاری از افراد معمولی هم به خود جرأت دهند تا به ساخت فیلم بپردازند و و اگر اغراق نباشد باید گفت این جشنواره یک جشنوارۀ فراگیر و مردمی است.