بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

مشارکت هنرمندان تجسمی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد در نمایشگاه «سیل مهربانی»

مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد گفت: آثار هنرمندان تجسمی حوزه هنری این استان به اکسپوی فروش آثار هنری تهران با عنوان «سیل مهربانی» ارسال شد تا عواید آن به سیل زدگان کشور اهدا شود.

تاریخ ارسال : 1398/1/24

به گزارش روابط عمومی سپهر سوره هنر، عبدالرسول شریفی گفت: براساس فراخوانی که توسط مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری کشور انجام گرفت  تعداد 14 اثر تجسمی از هنرمندان تجسمی استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش‌های نقاشی و خوشنویسی به تهران ارسال و در نهایت چهار اثر در بخش خوشنویسی در اکسپوی فروش «سیل مهربانی» قرار گرفت و عواید فروش این آثار به سیل زدگان کشور اهدا خواهد شد.

وی بیان کرد: هنرمندان تجسمی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد در مناسبت‌های مختلف در صحنه حضور دارند و با زبان هنر آثاری را متناسب با موضوعات ملی مذهبی و حوادثی که در استان یا کشور پیش می آید خلق کرده و از این طریق مشارکت و یا ابراز همدردی خود را اعلام می کنند.

شریفی افزود: سیل ویرانگری که امسال چند استان کشور را فراگرفت و موجب خسارت‌های زیادی شد اما اوج مشارکت، همدلی و وحدت مردم ایران را به نمایش گذاشت و هنرمندان رشته های مختلف نیز با خانواده های خسارت دیده ابراز همدردی کردند و به یاری آنها شتافتند که جای تقدیر دارد.

 

این نمایشگاه تا 30 فروردین ماه در گالری های خانه و خانه عکاسان و نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری برگزار می شود.