بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

موضوعات ادبی هنر جوان پتانسیل خوبی برای تصویر شدن دارند

تاریخ ارسال : 1394/05/05

کیانا میرزایی هنرمند تصویرگر جوان اظهار كرد: انتخاب موضوع شاهنامه و گلستان سعدی در دوره گذشته جشنواره هنر جوان به نظرم نشان از هوشمندی برگزاركنندگان این جشنواره است؛ چرا كه این موضوعات، ظرفیت تبدیل شدن به تصویر را دارند.

به گزارش روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری، كیانا میرزایی، فارغ التحصیل گرافیك و نقاشی، بیان داشت: برگزاری جشنواره هنر جوان، قدم بسیار مهمی برای رشد و شكوفایی هنر كشورمان است.

وی با ابراز خرسندی از اینكه تاكنون در این جشنواره شركت كرده است، گفت: این جشنواره برای جوانان فرصت خوبی است كه در محیط های هنری وارد شده، نوع رقابت و فعالیت در این زمینه را بشناسند و بعد از آن وارد فضای حرفه ای شوند.

میرزایی كه اكنون تصویرگری كتاب ها و مجلات را انجام می دهد، گفت: من خودم با شركت در این جشنواره ها بود كه با محیط كاری در زمینه رشته تحصیلی ام آشنا شدم و به نظرم برای وارد شدن در عرصه فعالیت جدی، نیاز به پیش زمینه هایی است كه جشنواره های هنری می توانند این پیش‌زمینه‌ها را برای جوانان فراهم كنند.

میرزایی درباره اثرش كه در جشنواره هنر جوان پذیرفته شده بود نیز اظهار كرد: من در بخش تصویرسازی با موضوع باب سوم از گلستان سعدی در فضیلت قناعت شركت كرده بودم. انتخاب موضوع برای كار تصویرسازی بسیار مهم است و اینكه چنین موضوعی برای شركت كنندگان انتخاب شده بود به نظرم نشان از هوشمندی برگزاركنندگان این جشنواره است؛ چرا كه به خوبی دریافته اند شاهنامه، گلستان سعدی و بسیاری از آثار ادبی ما، ظرفیت تبدیل شدن به تصویر را دارند و می تواند ارتباط خوبی بین نوشته و تصویر برقرار كرد.

گفتنی است، مهلت ثبت‌نام اولیه در سایت تا 20 شهریور و مهلت ارسال آثار در جشنواره تا 31 شهریور1394 است و هنرمندان می توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی: تهران، خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، حوزه هنری، طبقه همكف، دبیرخانه مركزی جشنواره های حوزه هنری ارسال كنند.