بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

مهدی گنجی: مسئولان فیلم 100 باید فرصت های جهانی را بشناسند/ جشنواره ها باید فکری برای فروش فیلم های برتر کنند

تاریخ ارسال : 1394/09/25

کارگردان مستند «من می‌خوام شاه بشم» مسئولان جشنواره بین المللی فیلم 100 و سایر جشنواره هایی که سعی دارند تا در عرصه جهانی مطرح شوند را به شناخت فرصت های جهانی و گسترش ارتباط هایی با فستیوال های بین المللی توصیه کرد.

 مهدی گنجی مستند ساز در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری، فیلمسازی کوتاه را دارای شخصیت مستقل عنوان کرد و  گفت: این تصور که فیلم کوتاه باید نقطۀ ورودی به دنیای فیملسازی باشد تصور اشتباهی است و باید برای این نوع فیلم شخصیت مستقل درنظرگرفت.

وی ادامه داد: هنوز در جهان افرای هستند که به این فیلمسازی علقۀ خاصی دارند و حتی با وجود کسب عناوین و رتبه های بسیاری دراین زمینه مسیر حرکت خود را عوض نکردند و در این نوع از فیلمسازی به ساخت فیلم مشغول هستند.

وی فضای سینمای هنر و تجربه و ره آورد آن را خوب توصیف کرد و اظهار داشت: همیشه می گوئیم که سینمای ما مخاطب ندارد ولی باید کمی واقع بینانه نگاه کرد و گفت چه قدر سینماهای ما تجهیز هستند و چه فیلم های خوبی را اکران می کنیم که توقع افزایش مخاطب را داشته باشیم.

وی ادامه داد: این سینما که یکسالی از تأسیس آن می گذرد توانسته پاتوقی برای فیلم سازها و مخاطبانش باشد و با فیلم هایی روبرو شوند که تا کنون فرصت اکران در هیچ مکانی را نداشته اند و از نظری هم این سینما می تواند به چرخۀ اقتصادی فیلمسازی هم کمک شایانی کند.

کارگردان مستند «من می‌خوام شاه بشم» یکی از نکاتی را که باعث جشنواره زدگی می شده است را وجود جشنواره های متعدد و با موضوعات واحد توصیف کرد و اظهار داشت: در سال، کلی بودجه توسط سازمان ها برای برگزاری جشنواره هایی با موضوعات مدنظر خود هزینه می شود که اگر به خروجی آن ها هم نگاهی بیاندازیم هیچ بار مثبتی نیز ندارد ولی اگر همین بودجه در قالب بخشی جنبی در جشنواره هایی تخصصی فیلم که سالانه برگزاری می شود، خرج شود نه تنها از اتلاف هزینه های اضافی از قبیل تبلیغات، برگزاری و ... جلوگیری می شود بلکه مشارکت بیشتری از فیلم سازان را می توان در آن داشت.

گنجی گفته های مسئولان مبنی بر حمایت از فیملسازن را بسیار شعار گونه دانست و بیان کرد: باید همیشه نسبت به واقعیت های موجود اظهار نظر کرد. اگر مسئولی در گفته های خود وعده ای را بدهد و در عمل هیچ فعالیتی از او صورت نگیرد باعث دلسرد شدن وبی اعتمادی فیلمساز به وی می شود.

وی تأکید کرد: فیلمسازانی که به صورت جدی به فعالیت در حوزه ساخت فیلم مستند و کوتاه مشغول هستند باید حتماً از طریق ارگان های مرتبط در این زمینه حمایت جدی شوند و اگر جشنواره ای هم برگزاری می شود در کنار جوایز مادی آن به ارتباط هایی با سایر دستگاه ها برای بازاریابی فیلم های برتر هم توجه شود.

این فیملساز در پایان خاطر نشان کرد: جشنواره بین المللی فیلم 100 و سایر جشنواره هایی که سعی دارند تا در عرصه جهانی فیلمسازی حرفی داشته باشند، باید با شناخت فرصت های جهانی و ارتباط هایی که با فستیوال های بین المللی و شرکت های فروش فیلم دارند به مطرح شدن خود در افق بلند مدت امیدوار باشند.