راه یابی 4 اثر به بخش پژوهش ششمین جشنواره شعر انقلاب
تاریخ ارسال : 1395/10/05
از میان تعداد 31 اثر رسیده در بخش پژوهش به دبیرخانه جشنواره تعداد 4 اثر توسط هیأت داوران انتخاب شدند.
به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی و هنری سپهر سوره هنر، با پایان یافتن داوری آثار بخش پژوهش که توسط محمدرضا سنگری، سعید یوسف نیا و عبدالحمید ضیایی انجام شد تعداد 4 اثر به جشنواره راه یافتند.
موضوعات این جشنواره را عدالت و انسانیت، وحدت امت اسلامی و رفعت ملی، اخلاق و معارف دین و گفتمان انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی در بر می گیرد.
راه یافتگان این جشنواره بدین شرح است:
ساجده تقی زاده با کتاب "ما علیه ما" از استان فارس/ اسماعیل محمدپور با مقاله " دگر دیسی سنّت در غزل مُدرن" ازاستان گیلان/ غزاله صباغیان طوسی با مقاله " پیام های انسانی و جهانی شعر انقلاب" ازاستان تهران/ نجمه طاهری ماه زمینی
با مقاله " بررسی مضامین اشعار انتظار در شعر بعد از انقلاب اسلامی" از استان کرمان/
ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب، به منظور پاسداشت و ارتقاء دستاوردهای شعر انقلاب و همچنین کشف استعدادهای برتر، در بخش های مسابقه ملی(شعرمجموعه و تک اثر و پژوهش)، مسابقه بین المللی(شعر تک اثر) 7 و 8 دی ماه 1395 در استان فارس برگزار می شود.
برای اطلاع ازمهمترین اخبار جشنواره ها و محافل حوزه هنری ما را در کانال تلگرامی دنبال کنید.
