از سوی مسئول واحد تجسمی استان قم مطرح شد: پرهیز از مرکز محوری در برگزاری جشنواره تجسمی هنر جوان
تاریخ ارسال : 1391/09/22

محمدمهدی ایمانی گفت: با توجه به ظرفیت هنری شهرستان ها و بالاخص استان قم، در صورت تامین بودجه لازم بهتر است این جشنواره هرساله در یکی از استانها برگزار شده و از مرکز محوری پرهیز شود.
به گزارش روابط عمومی ششمین جشنواره تجسمی هنر جوان، محمدمهدی ایمانی، مسئول واحد تجسمی حوزه هنری استان قم گفت: با توجه به پتانسیل موجود و کثرت هنرمندان جوان در گروه های مختلف هنرهای تجسمی، این مرکز در گروه های تصویرسازی، گرافیک، نقاشی، نگارگری و خوشنویسی اقدام به برگزاری برنامه های مختلف در دو شاخه کارگاهی و نمایشگاهی کرده است و به برگزاری کارگاه ها و نشست های تخصصی و مباحث مرتبط به گروه ها و مباحث کلی هنری روز دنیا مبادرت دارد.
وی در ادامه افزود: برگزاری دوره ها و نشست های تخصصی و کارگاهی درخصوص کارگاه پوستر سازی، آرم و لوگو، طراحی جلد، تصویرسازی و خوشنویسی از جمله برنامه های حوزه هنری استان قم در حوزه هنرهای تجسمی است.
ایمانی در ادامه به تشریح فعالیت های این استان در بخش برگزاری نمایشگاه ها پرداخت و افزود: واحد تجسمی حوزه هنری استان قم نظر به درخواست هنرمندان در گروه های مختلف و بر اساس برنامه های مصوب سالانه اقدام به برگزاری نمایشگاه های گروهی هنرمندان در بخش های مختلف و برگزاری نمایشگاه های سالانه و دوسالانه به صورت مشارکتی با انجمن هنرهای تجسمی استان نموده است. همچنین این استان با توجه به تعامل و ارتباط هنری با دیگر استانها اقدام به برگزاری نمایشگاه های تجسمی در شهرهای دیگر نیز کرده است.
ایمانی با اشاره به فعالیت هنرمندان در بخش های تصویرگری و نگارگری ادامه داد: به لحاظ وجود مراکز فرهنگی متعدد و چاپ مجلات مختلف، بازار تصویرگری داغ است. نگارگران نیز بسیار پرکار بوده و هر ساله نمایشگاه های متعدد انفرادی و گروهی و جمعی در نگارخانه های استان برگزار می کنند.
این مقام مسئول همچنین نقش حوزه هنری استان قم در برگزاری جشنواره هنرجوان را اطلاع رسانی ذکر کرد و گفت: از آنجایی که جمعیت آماری هنرمندان استان بسیار جوان هستند و در بین جوانان افراد مستعد بسیاری نیز وجود دارند، لذا هم امکان تربیت هنرمندان جوان در گروه های مختلف وجود دارد و هم اینکه حضور هنرمندان استان قم در جشنواره های متعدد و کشوری و بین المللی و کسب رتبه از سوی ایشان مبین وجود هنرمندان حرفه ای و سطح بالای هنری در استان قم است.
وی در ادامه چنین نتیجه گرفت: با توجه به ظرفیت هنری شهرستان ها و بالاخص استان قم و در صورت تامین بودجه لازم بهتر است جشنواره هنر جوان هرساله در یکی از استانها برگزار شود و از مرکز محوری پرهیز شود.
ایمانی با بیان اینکه متأسفانه هیچگونه امکانی برای رصد هنرمندان وجود ندارد مگر هنرمندانی که مستقیماً با حوزه در ارتباطند، خاطرنشان کرد: از سال های 1387 تا کنون حضور هنرمندان استان در جشنواره های تولیدات و جشنواره جوان بسیار پر تعداد بوده اما همیشه هنرمندان را در رتبه های اول تا سوم معرفی کرده است.
محمد مهدی ایمانی، متولد 1353، طراح و نقاش و مجسمه ساز است. وی برگزیده جشنواره جوان سراسر کشور در سالهای 1375،1377 در استانهای شیراز و کرمانشاه و برگزیده جشنواره هنر در آیینه اسلام در سال 1376 در استان تهران می باشد. از جمله مسئولیت های وی می توان به مدیریت داخلی نگارخانه فرهنگ در سال های 1382 الی 1387، رئیس انجمن هنرهای تجسمی استان قم در سالهای 1384 الی 1387 و مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان قم از سال 1387 تا کنون اشاره کرد.
