داستان انقلاب بستری برای در برگیری تمام موضوعات ارزشی است
تاریخ ارسال : 1394/03/10
سجاد خالقی، داستاننویس و برگزیده جشنواره داستان انقلاب معتقد است، در بیشتر جشنواره ها، هنرمندان كمتر سراغی از موضوع انقلاب اسلامی می گیرند به همین خاطر در سالهای اخیر حوزه هنری با حمایت از داستانهایی با موضوع انقلاب اسلامی و برگزاری جشنواره داستان انقلاب بستری را فراهم آورد تا انقلاب اسلامی هم به طور خاص مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری، سجاد خالقی نویسنده رمان «ظلمت سفید»، توجه به موضوعات انقلاب را در جریان جنبش ها و جشنواره های ادبی بسیار مهم و مؤثر ارزیابی كرد و در این رابطه گفت: در بیشتر جشنواره ها وقتی حرف از كارهای ارزشی می شود، بیشتر مخاطبان به سراغ موضوع دفاع مقدس می روند و كمتر سراغی از موضوع انقلاب اسلامی می گیرند. این بی توجهی به موضوع انقلاب اسلامی اصلاً خوب نیست.
این نویسنده اظهار كرد: در سالهای اخیر اقدام حوزه هنری و حمایتش از داستانهایی با موضوع انقلاب اسلامی و برگزاری جشنواره داستان انقلاب موجب این شد كه انقلاب اسلامی هم به طور خاص مورد توجه قرار گیرد.
به گفته خالقی، انقلاب اسلامی ما در بهمن 57 زمینهساز ارزشهای دفاع مقدس بوده است و شایسته نیست در نسبت با دفاع مقدس به رویداد مهم انقلاب اسلامی توجه نشود. باید همه نویسندگان به انقلاب اسلامی بیشتر اهمیت بدهند.
وی در رابطه با هدفش از ورود به حوزه داستاننویسی در زمینه انقلاب اسلامی گفت: هدف من شناخت هرچه بیشتر ادبیات انقلاب اسلامی است و اینكه بتوانم از زوایای مختلف، رویداد انقلاب اسلامی را با ابزار داستان و ادبیات بیان کنم. مثلاً در داستان «ظلمت سفید» كه با آن در جشنواره داستان انقلاب اسلامی شركت كردم تلاش داشتم نقش اقوام ایرانی را در وقوع پیروزی انقلاب اسلامی نشان دهم و بگویم كه این نقش چقدر اهمیت داشته است.
خالقی در پایان اظهار امیدواری كرد كه با همت مسئولان فرهنگی به ویژه در حوزه هنری انقلاب اسلامی بتوانیم در آینده شاهد اتفاقات خیلی خوبی در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی در كشور باشیم.
