بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

شرکت کنندگان بین المللی دهمین سوگواره هنر عاشورایی معرفی شدنذ

تاریخ ارسال : 1395/08/10

7 اثر در بخش بین المللی دهمین سوگواره هنر عاشورایی، روز سه شنبه 11 آبان ماه به روی دیوار می روند.

به گزارش روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری، 7 اثر از هنرمندان کشورهای دیگر در نمایشگاه دهمین سوگواره بین المللی هنر عاشورایی  حضور دارند.

دراین سوگواره که  امسال دومین دوره برگزاری آن به صورت بین المللی است آثار علی الفردان از کشور بحرین، عدنا القزاز و جلال الياسري از عراق، محمد عياش، حسن عبيد، حسين يونس از لبنان به نمایش در می آیند.

بنا به گفته محمد زوریی نصر آباد معاون مركز محافل و جشنواره‌های حوزه هنری در نشست خبری این سوگواره گفت دراین دوره 84 اثر از  7 کشور تونس، بحرین، مصر، امارات، عراق،اردن و لبنان به این نمایشگاه ارسال شدند که امید است با تلاش های دبیرخانه، سال های آتی شاهد مشارکت بیشتری از هنرمندان سایر کشور ها در این سوگواره باشیم.

گفتنی است؛ افتتاحیه دهمین سوگواره هنر عاشورایی  11 آبان ماه 1395 ساعت 18 در تالارسوره حوزه هنری افتتاح می شود و به مدت یک ماه آثار آن در گالری های ابوالفضل عالی و خانه عکاسان حوزه  هنری به نمایش گذاشته می شود.