راه یافتگان نهمین سوگواره هنر عاشورایی معرفی شدند/111اثر در نمایشگاه پایانی به روی دیوار رفت
تاریخ ارسال : 1394/08/18
با پایان یافتن داوری آثار نهمین سوگواره هنر عاشورایی تعداد 57 اثر در بخش تصویر سازی،37 اثر در بخش پوسترو 17 اثر در بخش پرچم به نمایشگاه پایانی راه یافتند.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری؛ با پایان یافتن داوری آثار نهمین سوگواره هنر عاشورایی و ارسال بیش از 1110 اثر به دبیرخانه سوگواره در نهایت تعداد57 اثر در بخش تصویر سازی،37 اثر در بخش پوسترو 17 اثر در بخش پرچم به نمایشگاه پایانی راه یافتند.
بنا بر این گزارش داوری این آثار را در بخش های پوستر و پرچم احمد آقا قلی زاده، مسعود نجابتی و مسعود سپهر و در بخش تصویر سازی حبیب الله صادقی، ابوالفضل همتی آهویی و پژمان رحیمی زاده انجام دادند.
آثار راه یافته به نمایشگاه بدین شرح است:
بخش تصویر سازی:
فاطمه خسرویان از استان اصفهان با (4اثر) / حسن موسوی از استان تهران با(4اثر)/ عصمت خاکی از استان اصفهان با (3 اثر) / سید میثم موسوی از استان تهران با(3 اثر) / میثم نامدار ازاستان تهران با (3 اثر) / هما سحاقی ازاستان تهران با (2اثر) / سمانه مطلبی سلوط ازاستان تهران با (2اثر) / محمد حسین باقر زاده ماتک از استان تهران با (2اثر) / مهری سراج از استان تهران با (2اثر) / نازنین طهایی از استان البرز با (2 اثر)/ علی آقایی از استان تهران با( 2 اثر) / نوشین صفاخو از استان البرز با(2اثر) / هنگامه مولایی از استان البرز با (3اثر) / عصمت فروزنده هفشجانی از استان خراسان رضوی با(2اثر) / فاطمه قاسمی از استان تهران با(2اثر) / آسیه گونه زاده از استان تهران با (2 اثر).
محسن رزاقی از استان تهران/ مریم کاویانی چراتی از استان مازندران/ زهره یزدی امیر خیز از استان آذربایجان شرقی/ سمیرا بهشتی سولا از استان اردبیل/ زهره محمدی معین از استان اصفهان/ سحر حقگو از استان تهران/ حمید رشیدیان از استان تهران / مهدی بادیه پیما از استان تهران/ نرگس دلاوری از استان تهران/ مریم خلج از استان خراسان رضوی/ محسن محمد میرزایی از استان تهران/ مریم ذاکر نژاد از استان تهران/ صدیقه کاشانی از استان مرکزی/ زینب عبدالوهابی از استان تهران/ رعنا آذرمنش از استان تهران/ مهدیه قاسمی از استان تهران/ مریم حسن نژاداز استان تهران هر کدام با یک اثر به بخش تصویر سازی راه یافتند.
بخش پرچم:
میثم نامدار از استان تهران با (4اثر)- مسلم رشیدی طاشکویی از استان البرز با (2اثر)- جواد صفری از استان تهران با (2 اثر)
سجاد همتی از استان لرستان/حامد سهرابی از استان تهران/ عمار ابوالفتحی از استان تهران/ عطیه ضیغمی از استان خراسان شمالی/ سعید محمد بیگی از استان اصفهان/ صدیقه کاشانی از استان مرکزی/ ملیحه حریری از استان خراسان شمالی/ میلاد فیضی از استان لرستان/ سید مهرداد موسوی از استان تهران نیز با یک اثر در این نمایشگاه حاضر هستند.
بخش پوستر:
میثم نامدار از استان تهران با (2اثر)- سید مهرداد موسوی از استان تهران با (2اثر)- نادیه گورانی از استان کرمانشاه با (2اثر)
امیر خادم شریف از استان گیلان/ فهیمه علوی نسب از استان تهران/ محسن رزاقی از استان تهران/ بهاره احمدی از استان مرکزی/ مهدی نیرومند از استان سمنان/ یاسر عبدی از استان مرکزی / میلاد غلامی از استان اصفهان/ محمد تقی پور از استان خوزستان/ حامد سهرابی از استان تهران/ محمد بلوریان از استان تهران/ مجتبی بابایی از استان البرز/ سمیه خزائی مسک از استان خراسان جنوبی/ هادی مهری عبدل ابادی از استان خراسان رضوی/ سعید ولی نژاد از استان آذربایجان شرقی/ محمد حسین کامیابی از استان خراسان رضوی/ تینا اصغر زاده منصوری از استان آذربایجان شرقی/ مجید بهرامی از استان اصفهان/ سمیرا امیری سیاوشانی از استان تهران/ رضا شعبانی از استان همدان/ ملیحه مهدوی نژاد از استان قم/ علیرضا اکبری از استان تهران/ هادی مهاجری از استان البرز / حسین کریمی از استان مرکزی/ زهرا پاشایی از استان تهران/ هانیه حیدری از استان البرز/ محمدرضا ملاحسینی از استان اصفهان/ سید محمد جاماسبی از استان کرمانشاه/ مهدی جوادی نسب از استان تهران/نرجس محمدلو از استان قم/ فاطمه السادات موسوی از استان قم/ محمد ایمانی راد از استان مرکزی نیز با یک یک اثر به نمایشگاه راه یافتند.
گفتنی است؛ دبیرخانه نهمین سوگواره هنر عاشورایی به هریک از هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه راه یافته مبلغ دویست هزار تومان به همراه گواهی شرکت و کتاب نمایشگاه اهداء می کند.
نمایشگاه سوگواره هنر عاشورایی از 17آبان افتتاح می شود و مخاطبان برای بازدید از این نمایشگاه تا 4 آذر فرصت دارند جهت بازدید به نگارخانه ابوالفضل عالی و گالری خانه عکاسان حوزه هنری مراجعه نمایند.
