بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

تعامل فیلم 100 با شرکت های بین المللی، راهی به سوی بازار یابی فیلم ها است

تاریخ ارسال : 1394/10/14

حسین ایزدی فیلمساز مستند معتقد است؛ مطرح شدن بخش بین المللی جشنواره فیلم 100  با افزایش ارتباط با جشنواره های بین المللی و شرکت های فروش فیلم محقق می شود.

 حسین ایزدی فیلمساز مستند در گفت و گو با خبرنگار ستاد خبری جشنواره بین المللی فیلم 100 ثانیه ای، یکی از ضعف های سینمای ایران را کمبود فیلمنامه توصیف کرد و اظهار داشت: بسیاری از فیلمسازان ما به علت کمبود فیلمنامه دچار تکرار در ساخت شده اند و فیلم های آنها خیلی جذابیت موضوعی برای مخاطبان ندارد و اگر می خواهیم حرکتی رو به جلو داشته باشیم باید در زمینه تولید فیلمنامه تحولی را در خود ایجاد کنیم.

این فیلمساز پخش و ارائه یک فیلم را راهی برای موفقیت در جذب مخاطب به شمار آورد و خاطر نشان کرد: به نظر من در ایران، این موضوع باید توسط مسئولان فرهنگی و هنری جدی نگاه شود و همان طور که یکسالی می شود اقدام به راه اندازی سینماهای هنر و تجربه کرده اند و مخاطبان در محلی مشخص گردهم جمع می شوند سعی کنند تا با گسترش این سینماها در سایر شهرستان ها، مخاطبان بیشتری را جذب کنند.

ایزدی با بیان اینکه باید از برگزیده های جشنواره ها نهایت بهره را برد اظهار داشت: در کشور ما فیلمساز بعد از اینکه در اختتامیه تقدیر شد به فراموشی سپارده می شود که این موضوع نظر من باعث می شود تا فیلمساز در درون خود دچار خلأ شود  ولی اگر در این رویکرد تجدید نظر شود و راه های ارتباطی خوبی برای ورود هنرمندان به دنیای حرفه ای فیلمسازی برقرار شود می توان امیدوار بود که دیدگاه هنرمندان نسبت به جشنواره ها جدی تر می شود.

کارگردان مستند چهارشنبه سوری  مخاطبان سینمای کوتاه ما را مخاطبانی خاص و از جنس فیلمسازی توصیف کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه معانی مستتر در این فیلم ها به گونه ای است که خیلی مواقع درک آن ها برای یک فرد عادی سخت است به همین خاطر مخاطبان آنها فراتر از یک فرد عادی هستند و می توان آنها را از دانشجویان هنر، فیلمسازان و روشنفکران معرفی کرد.

وی ادامه داد: ما اگر بخواهیم تا از گستردگی مخاطب بهره ببریم باید حتماً رویکردی جدید را در ساخت فیلم های خود ایجاد کنیم و سعی کنیم تا با استفاده از ایده های ساده و قابل فهم برای همگان  پای این مخاطبان را هم به درون سینماهای هنر و تجربه و جشنواره هایی با این رویکرد باز کنیم.

وی با کیفیت برگزاری شدن بخش بین المللی جشنواره فیلم 100 را منوط به انجام ارتباط هایی گسترده با سایر جشنواره های خارجی عنوان کرد وگفت: اینکه جشنواره ای در سطح بین المللی برگزار شود، فی النفسه نشان از پتانسیل های عظیم آن می دهد ولی باید در نظر گرفت که اگر بخواهیم در اینعرصه حرفی برای گفتن داشته باشیم باید با افزایش ارتباط با شرکت های فروش فیلم و جشنواره های خارجی سعی کنیم تا اقتصاد فیلم ها دچار تحول شوند.