بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

داور جشنواره هنر جوان: ارتباط جشنواره ها با گالری داران اقتصاد هنر را رونق می بخشد.

تاریخ ارسال : 1394/10/12

مجیدامینی داور بخش کاریکاتور هفتمین جشنواره هنر جوان، ارتباط دوسویه جشنواره ها و گالری داران را راهی به سوی رونق گرفتن اقتصادهنر و جذب حداکثری هنرمندان  خواند.

مجید امینی داور بخش کاریکاتور هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی هنر جوان در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی مرکز محافل وجشنواره های حوزه  هنری، تشکیل جشنواره ها را ملزم به داشتن اهداف بلند مدت خواند واظهار داشت: اگر این امر توسط جشنواره ها جدی گرفته شود و در طول سال هم با برنامه هایی متنوع و ارتباط های مداوم با هنرمندان سعی کنند تا اتاق فکری با حضور هنرمندن جوان و خلاق داشته باشند، می توان به داشتن خروجی خوبی امیدوار بود.

وی ادامه داد: اگر نگاه مسئولان جشنواره ها از اهدای جوایز و برگزاری نمایشگاه فراتر برود و بعد از اختتامیه سعی کنند تا شرایطی را برای نمایش و فروش این کارها در مکان های دیگر فراهم کنند هم تبلیغاتی برای جشنواره ها است و هم باعث مطرح شدن و ایجاد شرایط کاری فراوان برای هنرمند است.

این کاریکاتوریست، تعامل میان جشنواره ها و گالری داران را راهی به سوی رونق گرفتن اقتصادهنر خواند و بیان کرد: گالری داران خیلی بیشتر با اقتصاد و فروش آثار هنری در ارتباط هستند و اگر این ارتباط دوسویه شکل بگیرد می توان انتظار داشت تا هنرمندانی که خیلی با فضای جشنواره ها نامأنوس هستند هم به سمت آنها جذب شوند.

امینی ، رویکرد مسئولان جشنواره هنر جوان را در برگزاری کارگاه های آموزشی در شهرستان ها ستود و اظهار داشت: این امر جدا از اینکه می تواند بر اعتبار جشنواره بیفزاید در دراز مدت هم تبلیغ و افزایش حضور شرکت کننده ها را  برای جشنواره ها در بر خواهد داشت و همچنین به رشد هنر و پرورش استعداد درشهرستان ها هم کمک خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: انتخاب مدرسان این کارگاه ها باید از حضورهنرمندان حوزه هنری و پیشکسوت  فراتر رود و از هنرمندان آزاد و جوان هم در برگزاری این کارگاه ها بهره برد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از مزیت های این جشنواره در مقایسه با سایر جشنواره ها در این است که اهدای جوایز رتبه های برتر در آن مشمول زمان نمی شود و بلافاصله پس از اختتامیه، جوایز شرکت کنندگان اهدا می شود در صورتی که در بسیاری از جشنواره ها  با مدت زمان های طولانی تری این جوایز پرداخت می شود و یا حق آنها تضییع می شود که به نظر من این مهم باعث اعتماد هنرمندان به جشنواره هنر جوان می شود.