کارگردان نمایش «حنجره ای برای داد زدن»؛ جشنواره تئاتر ماه ویترینی از نمایش مراکز استانی حوزه هنری
تاریخ ارسال : 1391/07/05
کارگردان نمایش «حنجره ای برای داد زدن» گفت: نهمین جشنواره سراسری تئاتر ماه ویترین فعالیت های سالیانه حوزه های هنری مراکز استان ها در زمینه فرهنگ و هنر است.
به گزارش روابط عمومی نهمین جشنواره سراسری تئاتر ماه، کوروش احمدی با بیان این مطلب افزود: اگر هدف صرفاً برگزاری جشنواره و اهدای جوایز به برگزیدگان باشد قطعا در زمنه مشکلات تئاتر کشور گامی بر داشته نشده و به ضرر تئاتر است اما اگر مقصود نهایی اجرای عمومی نمایش ها باشد این جشنواره بهترین فرصت برای رشد و تعالی تئاتر است که خوشبختانه با تغییر در نحوه برگزاری جشنواره و برگزاری همایش های منطقه ای این امید را داریم که تمامی آثار راه یافته به جشنواره اجرای عموم خواهند رفت و خود همایش های منطقه ای نیز فرصتی را برای گروه های نمایش شهرستان ها به وجود آورد تا نمایش هایشان را به روی صحنه ببرند.
وی ادامه داد: تئاتر خیابانی یعنی انجام یک کار هنری برای آشنایی اولیه مردم با تئاتر که هنرمندان در این بخش از تئاتر معضلات و مشکلات مردمی را مطرح می کنند و این قدمی برای آشتی دادن مردم با تئاتر است.
این هنرمند کردستانی اظهارداشت: تئاتر خیابانی هنوز جایگاهش را در کشور پیدا نکرده است و مردم از این گونه تئاتری آگاهی های لازم را ندارند، حتی بسیاری از افراد تئاتر خیابانی را با تئاتر در خیابان اشتباه می گیرند، دلیل آن هم استفاده نکردن از فاکتورهای موجود در تئاتر خیابانی از سوی هنرمندان است. اما خوشبختانه برگزاری جشنواره تئاتر ماه و اختصاص بخشی از آن به تئاتر خیابانی و نگاه ویژه به این تئاتر سبب شده تا تئاتر خیاباتی مسیر تکاملش را در شهرستان ها طی کند.
کارگردان نمایش «حنجره ای برای داد زدن» مهمترین نیاز هنرمندان شهرستانی را آموزش دانست و خاطرنشان کرد: حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی همچون سایر نهادهای فرهنگی قدم های خوبی در راستای رشد و اعتلای تئاتر کشور برداشته است، که شاید یکی از دغدغه های مهم هنرمندان نبود آموزش صحیح و تخصصی در مراکز استانی است و از ضروریات گروه های نمایشی به شمار می آید؛ به همین دلیل امیدوارم یک برنامه طولانی مدت برای آموزش هنرمندان فراهم کنند تا در جهت پیشرد تئاتر گام های ارزشمندی بر داشته باشیم.
