رسول اولیاء زاده؛ زنگ آغاز ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم» فردا نواخته می شود
تاریخ ارسال : 1391/11/01
دبیر و داور ششمین جشنواره «ما می توانیم» گفت: آیین گشای
ش ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم» دوشنبه دوم بهمن ماه ساعت 16 در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار و بازدید از این آثار از 3 الی 18 بهمن ماه برای عموم علاقه مندان ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی ششمین جشنواره عکس«ما می توانیم»، رسول اولیازاده با اشاره به کبفیت آثار ارسال شده به جشنواره ششم «ما می توانیم» افزود: آثار ارسالی به جشنواره از کیفیت بسیار خوبی برخوردار بوده و شرکت کنندگان با نگاه هنری و متفاوت نشانه هایی از پیشرفت های فناوری، صنعتی و حتی دستاوردهای فرهنگی و معنوی از دریچه دوربین عکاسی بازتاب داده اند.
دبیر ششمین جشنواره عکس «ما می توانیم» با اشاره به اینکه در جشنواره امسال 248 هنرمند از سراسر ایران در ششمین دوره جشنواره عکس «ما می توانیم» شرکت کرده اند، افزود: در مجموع بیش از یکهزار و 691 اثر به دبیرخانه ارسال شده که هیات داوران متشکل از «علیرضا کریمی صارمی»، «محمد مهدی رحیمیان»، «بیژن بنی احمد» ، «محمد ستاری» و خودم پس از بررسی آثار رسیده، سه اثر را که دارای نگاه جدیدی به موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی بودند، انتخاب کردند که این افراد همزمان با برگزاری نمایشگاه عکس «ما می توانیم» فردا دوشنبه 2 بهمن ماه معرفی و تقدیرخواهند شد.
وی با بیان اینکه از میان آثار ارسالی 33 اثر نیز برای عرضه در نمایشگاه انتخاب شدند، اظهارداشت: درصورتی که شرایط مالی فراهم شود نمایش این تصاویر به صورت همزمان در شهرستان ها نیز انجام خواهد شد،اما اگر این امر محقق نشود،عکس های منتخب به صورت دوره ای عرضه می شوند.
اولیازاده در خصوص برگزاری نمایشگاه عكس «ما می توانیم» در كشورهای مختلف، افزود: حوزه هنری به همراه وزارت ارشاد تصمیم بر ساماندهی و جمع آوری آثار پنج دوره این جشنواره و دیگر آثار عكاسان ایرانی نمود تا عكس های برگزیده در 50 كشور جهان به واسطه حضور سفارتخانه ها و رایزن های فرهنگی به نمایش درآیند.
اولیازاده با اشاره به عدم تکراری بودن تصاویر این رقابت هنری اظهارداشت: هیات داوران به خاطر شناخت کاملی که نسبت به این جشنواره دارند، عکس های جدید را برای نمایشگاه انتخاب کردند. در واقع تلاش شده تصاویری که تا به حال دیده نشده و دارای نگاه جدیدی بوده برای نمایشگاه انتخاب شود.
دبیر ششمین جشنواره «ما می توانیم» در ادامه گفت: بیشتر رقابت های هنری و جشنواره های عکس اغلب به خاطر مشکلات اجرایی یا مسایل مالی تداوم پیدا نمی کند و اغلب این رویدادها به صورت موقت برگزار می شوند. جشنواره عکس ˈما می توانیمˈ با برگزاری شش دوره منظم و مداوم این رویداد هنری امروز در میان هنرمندان عکاس از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
اولیازاده از تداوم برگزاری این رویداد هنری خبر داد و گفت: از آنجا که جمهوری اسلامی ایران در طی این سالها به دستاوردهای علمی، تکنولوژیکی و توانمندی های گسترده ای دست یافته ،برگزاری این جشنواره می تواند گام مهمی در جهت نمایش گوشه ای از این فعالیت ها باشد.
