بازدید کننده محترم ، عملیات ثبت اثر شما در حال انجام میباشد ، ممکن است به دلیل حجم فایل شما کمی ارسال فایلها زمان بگیرد لطفا تا دریافت کد پیگیری صبر نمایید.

برآورد ذهنی شركت كنندگان جشنواره از پختگی لازم برخوردار بود

تاریخ ارسال : 1392/11/21

به گزارش ستاد خبری جشنواره و محافل، راضیه تجار با اعلام اینكه داوری آثار رسیده به ششمین جشنواره داستان انقلاب به پایان رسید و برگزیدگان در مراسم اختتامیه معرفی خواهند شد، گفت: این جشنواره عمری شش ساله دارد و با این وجود آثار رسیده به دبیرخانه از كیفیت و كمیت خوبی نسبت به سال قبل برخوردار هستند.
تجار با اشاره به اینكه آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره می تواند از نظر كیفی از درجه بالاتری برخوردار باشد، افزود: برآورد ذهنی نویسندگان این دوره جشنواره از پختگی لازم برخوردار بود اما امیدوارم در دوره های بعدی شاهد كیفیت بیشتر آثار باشیم.
وی اضافه كرد: نویسندگان داستان های كوتاه كه به عنوان رتبه های برگزیده انتخاب شدند، از اشراف و تسلط كافی بر داستان برخوردار هستند و توانسته اند معنا و مفهوم خود را در قالب داستان ارائه دهند.
این نویسنده با تاكید بر رصد كار برگزیدگان سال های گذشته جشنواره داستان انقلاب ادامه داد: دبیرخانه جشنواره حمایت و پیگیری فعالیت های برگزیدگان خود را باید در دستور كار خود قرار دهد تا با عث ترغیب در ادامه فعالیت های نویسندگان گردد.
داور ششمین جشنواره داستان انقلاب خاطر نشان كرد: دبیرخانه جشنواره می تواند با ایجاد انگیزه در طول سال برای نویسندگان جوان صاحب قلم باعث جدی گرفتن كار و كشف شدن زوایای جدیدی در آنها شود.
ششمین جشنواره داستان انقلاب در نخستین سال پس از درگذشت بانی خود؛ مرحوم امیرحسین فردی با دبیری حسین فتاحی در دو بخش رمان( بزرگسال و كودك) و داستان كوتاه(بزرگسال و كودك) فراخوان داد.

لازم به ذكر است با رای هیات داوران این جشنواره، برگزیدگان طی مراسم ویژه‌‌ای در روز دوشنبه 28 بهمن ماه در تالار سوره حوزه هنری معرفی خواهند شد.